راهنمای سئو تکنیکال پیشرفته از Pre-rendering تا Lazy Loading!
Lazy Loading چیست؟ بهبود سئو سایت با تکنیک لیزی لود
بسیاری از کاربرانی که وارد صفحه وبسایت شما میشوند تا آخر صفحه اسکرول نمیکنندو این حرکت باعث میشود، تصاویر و محتوای کل صفحه بدون دیده شدن، برای آنها بارگذاری شود. سایت های فروشگاهی و صفحات محصول ان ها بیشترین استفاده را از بارگذاری تنبل می برند. تبلیغات آنلاین، بهویژه بنرها و ویدیوهای تبلیغاتی، میتوانند زمان بارگذاری صفحات را بهطور قابل توجهی افزایش دهند. با Lazy Load، این تبلیغات فقط زمانی بارگذاری میشوند که به نمای دید کاربر وارد شده باشند. این کار میتواند تجربه کاربری را بهبود بخشد و از بارگذاری همزمان تمامی تبلیغات جلوگیری کند. در صفحات وب که شامل محتوای طولانی و پیمایش زیاد هستند، مانند بلاگهای بلند، صفحات محصولات با توضیحات طولانی یا مقالات علمی استفاده از بارگذاری تنبل میتواند بسیار موثر باشد.
بیایید وضعیتی را هم تصور کنیم که از این تکنیک استفاده نشده است؛ در این صورت زمانی که کاربر وارد سایت شما می شود تمام محتواها شروع به بارگذاری می کنند. ابزارهایی مانند LazySizes، Intersection Observer API، و افزونههای وردپرسی مانند a3 Lazy Load، WP Rocket و LiteSpeed Cache از جمله محبوبترین گزینهها برای پیادهسازی Lazy Load در وردپرس هستند. هر یک از این ابزارها ویژگیهای مختلفی را برای بهینهسازی بارگذاری تنبل ارائه میدهند. برای مثال، در یک مقاله بلند در مورد تاریخچه یک موضوع، تصاویر و جدولهای موجود در پایین مقاله تا زمانی که کاربر به آن بخش نرسد، بارگذاری نمیشوند. این باعث میشود که زمان بارگذاری اولیه صفحه کاهش یابد و کاربر بتواند سریعتر محتوای اصلی را مشاهده کند.
اسپلیت اینطور ادامه داد که گوگل در حال حاضر تلاش میکند این باور اشتباه که «جاوا اسکریپت دشمن سئو است و توسط گوگل ایندکس نمیشود» را از بین ببرد. مهمان این قسمت، جیمی آلبریکو (Jamie Alberico) سئو مستر و متخصص سئو تکنیکال مجموعه Arrow electronics بود. ممکن است به طور تصادفی با نظراتی برخورد کرده باشید که میگویند بار تنبل میتواند برای سئو بسیار مهم باشد، زیرا گوگل میتواند تصاویر بارگذاری شده را از فهرست کردن حذف کند. با اجرای lazy loading روی عناصری که اهمیت کمتری دارند شانس بسیار بیشتری برای حفظ آن کاربر دارید. همچنین با این روش می توانید آن کاربر را تبدیل به کاربر همیشگی تان بکنید.
تصور کنید یک وبسایت خبری دارید که در هر مقاله خود چندین تصویر قرار دادهاید. با پیادهسازی بارگذاری تنبل، وقتی کاربر مقاله را باز میکند، ابتدا فقط تصویر بالای صفحه بارگذاری شده و تصاویر بعدی زمانی بارگذاری میشوند که کاربر به سمت پایین صفحه حرکت کند. با استفاده از این تکنیک شما میتوانید به راحتی سرعت لود صفحات وبسایت خودتان را افزایش دهید. هرچی صفحات سایت سبکتر باشن، سریعتر بارگذاری میشن و این یعنی رتبه بهتری در نتایج جستجو و تجربه کاربری بهتری. تصاویر یکی از بزرگترین بخشهای محتوای صفحات وب هستند که معمولاً حجم زیادی دارند و بارگذاری آنها میتواند زمانبر باشد. با استفاده از Lazy Load، تصاویر فقط زمانی بارگذاری میشوند که کاربر به آنها برسد.
به جرعت میتوان گفت که اگر یک بار این افزونه را تست کنید حتما از آن در سایت وردپرسی خودتان استفاده خواهید کرد. اگر از سیستم مدیریت محتوای وردپرس استفاده می کنید، به شما پیشنهاد می کنم که تگ صفحات را no index کنید. تنها ایرادی که به تگ Hreflang وارد است، پیچیدگی در پیاده سازی آن است. با استفاده از تگ canonical به گوگل اعلام میکنیم که محتوای اصلی کدام یک از آنها است و الباقی محصولات در واقع کپی با تغییرات جزئی هستند. اکثر صفحاتی که محتوای تکراری دارند یا باید تگ no index داشته باشند و یا محتوای کپی شده خود را با محتوای جدید به روز رسانی کنند.
البته ربات های گوگل در مراحل بعدی که فرآیند رندر و آنالیز صفحه را انجام میدهند برای این مدل از محتوا (در نگاه اول قابل رویت نیست) ارزش کمتری در مقایسه با سایر بخش های صفحه در نظر میگیرند. “زمانیکه محتوا منتشر میشود ما کدهای html خام را دریافت میکنیم، این کدها اطلاعات زیادی درباره فایلهای CSS، JavaScript، تصاویر و لینکهایی که در محتوای یک صفحه وجود دارد به ما میدهد. ماجرای تقابل گوگل و جاوا اسکریپت در حوزه سئو به قدری دردسر ساز شده که باورهای اشتباه در مورد آن سر به فلک میکشد. حتی تقابل این دو با یکدیگر هم باور اشتباهی است که گوگل همیشه برای از بین بردن آن تلاش کرده. بخاطر اهمیت زیاد این مسئله، در چهارمین قسمت از مجموعه سریالی باورهای غلط سئو، به ماجرای استفاده از جاوا اسکریپت و تاثیر آن در سئو پرداخته شد.
در این کارگاه 15 ساعته می آموزیم چه استانداردهایی را باید هنگام کدنویسی سایت در نظر بگیریم. در ادامه، اسپلیت ابزارهای بررسی صفحات دارای جاوا اسکریپت را معرفی کرد تا متخصصین سئو از آن برای بهبود عملکرد صفحات دارای جاوا اسکریپت استفاده کنند. تکنیکی مفیدی است که بارگذاری تصاویر را به تعویق میاندازد و آنها را تا زمانی که به آنها نیاز ندارید، «خارج از صفحه» میگذارد. به بیان دیگر لود شدن تصاویر در سایت را با تاخیر و بعد از مشاهده تصویر انجام می دهد که سرعت لود سایت گرفته نشود. پس از فعالسازی، افزونه در منو تنظیمات یک زیر منو Lazy Load XT ایجاد میکند و شما میتوانید از آن طریق افزونه را پیکربندی کنید. شما علاوه بر لود تنبل میتوانید فایلهای جاوااسکریپت و css را Minify کنید.
این پلاگین ویژگی های دیگری نیز دارد که برخی از آنها عبارت هستند از پشتیبانی از انواع تصاویر، امکان متمایز کردن برخی از تصاویر، بهینه سازی خودکار تصاویر و.... تصاویر لود شده تنبل دادهها و پهنای باند کاربران شما را ذخیره میکنند، برای افرادی که از شبکههای اینترنتی سریع بهره مند نیستند بسیار مناسب است. اما انتشار Core Web Vitals و پیش اعلام به روز رسانی تجربه صفحه باعث ایجاد تغییرات چشمگیر در سرعت اجرای صفحه می شود و ترافیک واقعی وب سایت شما را در آینده افزایش می دهد. اگر در وبسایت خود از جاوااسکریپت برای نمایش محتوا به کاربران خود استفاده میکنید، باید بدانید بارگذاری DOM بسیار حیاتی خواهد بود. بنابراین اگر تصاویر زیادی داشته باشید، اجرای اسکریپتها تا بارگذاری تمام تصاویر به تعویق خواهد افتاد.
سایتهای کند هم کاربرها رو اذیت میکنن و هم از نظر گوگل نمره منفی میگیرن. بهینهسازی سرعت، نهتنها تجربه کاربری رو بهبود میده، بلکه به رتبهبندی سایت در نتایج جستجو هم کمک میکنه. بنابراین فعال سازی لیزی لودینگ در وب سایت مزایای بسیاری را برای آن به همراه دارد و موجب بهبود عملکرد صفحه و تجربه کاربران در هنگام بازدید از آن خواهد شد. بله، با کاهش زمان بارگذاری صفحه و بهبود تجربه کاربری، بارگذاری تنبل میتواند تاثیر مثبتی بر رتبهبندی سایت در موتورهای جستجو داشته باشد. لیزی لودینگ صفحه می تواند زمان لود سایت و صفحات با عناصر بزرگتر را به میزان قابل توجهی بهبود بخشد. همچنین به یاد داشته باشید که باید به استخدام یک متخصص برنامه نویس که بتواند با خیال راحت لیزی لود را بدون مشکلی اجرا کند فکر کنید.
این کد ابتدا چک میکند که مرورگر از IntersectionObserver پشتیبانی میکند یا خیر. اگر پشتیبانی شود، یک مشاهدهگر برای هر تصویر تنبل ایجاد میشود و هنگامی که تصویر درون محدوده مشاهده قرار میگیرد، تصویر بارگذاری شده و ویژگی data-src به src تغییر مییابد. اگر به جای آن تصاویر خود را با تنبلی بارگذاری کنیم، مشکل حل خواهد شد زیرا در مرحله اول فقط آنهایی که در بالای صفحه قرار می گیرند بارگذاری می شوند. اگر تا به امروز نگرانی شما از هرگونه سرقت، سوءاستفاده و منتشر شدن سورسکدهایتان رفع نشده است، ما به شما بهترین راهکار را معرفی میکنیم که امنیت کامل کدهای شما حفظ میشود. استفاده از انکودرهای رایج Zend Guard , ionCube, sourceguardian و …… همگی دارای ضعفهایی هستند. یا دکودرهای (رمزگشا) مخصوصشان نوشته شده است، یا سورس شما را دارای باگ میکند یا محدود به نگارش PHP خاصی میکند که بسیار وقتگیر و دوبارهکاری به بار میآید.
این تکنیکها میتوانند به بهبود سرعت لود صفحات وب شما کمک کنند و تجربه کاربری را بهبود بخشند. با رعایت نکات مهمی که در این مقاله مطرح شد، میتوانید از این تکنیکها به بهترین شکل ممکن استفاده کنید. Lazy loading فایلهای CSS، به معنی بارگذاری فایلهای CSS به صورت پویا است. در این روش، فایلهای CSSی که در ابتدای لود صفحه نیاز به نمایش ندارند، به تأخیر انداخته میشوند و فقط هنگامی که کاربر به آنها نیاز دارد، بارگذاری میشوند. از زمان عرضه Core Web Vitals گوگل ، مدیران وب سایتها بر ایجاد یک تجربه کاربری درخشان (UX) متمرکز شدهاند. چنین رویکردی به بهینه سازی موتورهای جستجو (SEO) کمک میکند، سفر دیجیتالی مشتری را بهبود میبخشد و در نهایت باعث افزایش درآمد میشود.
این روش میتواند به بهبود سرعت لود صفحات وب و کاهش حجم بارگذاری صفحه کمک کند. افزونه Ajax Load Moreنیز یکی دیگر از بهترین افزونههای فعال سازی لیزی لودینگ برای وب سایتهای مبتنی بر وردپرس است که ویژگی اصلی آن قابلیت پیمایش یا اسکرول بی پایان (infinite scrolling) است. این افزونه علاوه بر اعمال لود تنبل بر روی تصاویر همچنین میتواند بارگذاری محتواهای متنی، صفحات مختلف سایت، نظرات و پستهای تکی وب سایت را نیز به صورت تدریجی بارگذاری نماید. بدین ترتیب دیگر هیچگونه محتوایی در وب سایت وردپرسی شما به صورت اتوماتیک بارگذاری نمیشود و تمامی محتواهای آن حتی متنها نیز تنها در صورت اسکرول صفحات سایت توسط کاربر لود خواهند شد. فرض کنید که در حال بازدید از یک وب سایت هستید و وارد صفحه اول آن میشوید.
لازم به ذکر است که لایسنس گذاری به شما کمک میکند تا ارزش مالی محصولات خود را حفظ کنید و از نسخههای غیرقانونی و استفادههای ناقض حقوق مالکیت محافظت کنید. این به کسب و کارها کمک میکند تا به درآمد پایدارتر و پشتیبانی بهتر از محصولاتشان دست یابند. با لایسنس گذاری، شما قادر به تنظیم محدودیتهایی برای استفاده از محصول خود هستید. این امر میتواند شامل محدود کردن دسترسی به محصول، تعیین نوع استفاده یا حتی محدودیت زمانی باشد که باعث میشود کاربران تنها به محصول در مدت زمان مشخصی دسترسی داشته باشند. با عضویت در سرویس زی لایسنس، پنلی برای شما فراهم میشود که با آن میتوانید به تمام محصولات خود لایسنس اختصاص دهید و از محصولات و خدمات خود محافظت کنید. این کار به شما کمک میکند تا جلوی انتشار و استفادههای غیرمجاز از محصولات خود را بگیرید و به درآمد بیشتری دست یابید.
برای فعالسازی Lazy Loading در وردپرس، می توانید از افزونه های مختلف استفاده کنید. این افزونه به سادگی نصب و فعال می شود و به طور خودکار تصاویر و iframe ها را تا زمانی که کاربر به آن ها اسکرول نکند، بارگذاری نمی کند. هر دو این افزونه ها قابلیت های مشابهی دارند و می توانند به راحتی با سایر افزونه ها و تم های وردپرس سازگار شوند. با نصب این افزونه ها، شما می توانید کنترل بیشتری بر روی نحوه بارگذاری محتوا داشته باشید و در چند مرحله ساده، لیزی لود را فعال نمایید. مثلا در یک وبسایت خبری که در نقاط مختلف صفحه تبلیغات انجام داده است، لیزی لود کمک میکند که تبلیغات پایین صفحه فقط زمانی که کاربر به آنها رسید، بارگذاری شوند، نه در لحظهی ورود به سایت.
اگر مدیر یک سایت بزرگ هستید، پیگیری تمام صفحات کار بسیار دشواری خواهد بود. Rich Snippet ها تنها می توانند باعث افزایش ترافیک ارگانیک بر حسب رتبه شوند. استفاده از اسکما بر روی سایت، باعث ایجاد Rich Snippet برای سایت خواهد شد. تحقیقات درباره فاکتور های موثر بر رتبه بندی موتور های جستجو هیچ ارتباطی بین Schema و رتبه سایت ها نشان نداد. بنابراین دقت داشته باشید که هر المانی که در صفحات سایت استفاده می کنید بر روی حجم صفحه موثر هستند.
این افزونه از طریق کاهش درخواستهای HTTP و بهبود زمان بارگذاری مطالب، سرعت سایت وردپرسی را افزایش میدهد که همان مکانیسم لیزی لودینگ است و به صورت رایگان در دسترس قرار دارد. استفاده از lazy load میتواند معایبی مانند تأخیر در بارگذاری محتوا، که ممکن است تجربه کاربری را تحت تأثیر قرار دهد، ایجاد کند. همچنین، در صورت عدم مدیریت صحیح، ممکن است باعث بارگذاری نادرست یا ناقص عناصر شود و بر سئو سایت تأثیر منفی بگذارد. اضافه شدن چند خط کد به کد های هر صفحه نیز شاید سبب افزایش زمان پردازش در مرورگر شود و عملا زمانی که توسط lazy loading ذخیره شده، بابت همین موضوع هدر برود. Lazy loading یا بارگذاری تنبل، تکنیکی است که به تأخیر در بارگذاری محتوا تا زمانی که کاربر به آن نیاز داشته باشد، اشاره دارد.
ساختار فنی سایت میتونه تاثیر زیادی روی عملکرد کلی سایت داشته باشه، پس بهتره همه اعضای تیم، از برنامهنویس گرفته تا نویسنده و طراح، با این اصول آشنا بشن و همگی تو یه مسیر حرکت کنین. برای جلوگیری از این امر، می توانید از متد decode() جاوا اسکریپت برای رمزگشایی تصاویر به صورت ناهمزمان قبل از رها کردن آنها در DOM استفاده کنید. صفحات یتیم صفحاتی هستن که هیچ لینکی از هیچ جای دیگه سایت بهشون داده نشده. این صفحات ممکنه توسط گوگل ایندکس نشن و به همین خاطر ترافیکی هم دریافت نمیکنن. بهتره با استفاده از لینکهای داخلی، این صفحات رو به شبکه صفحات سایتت وصل کنی. این فایل مثل یه تابلو راهنما برای رباتهای گوگل عمل میکنه که بهشون میگه کجاها میتونن برن و کجاها نباید سرک بکشن.
در این بخش میتوانید صفحات یا انواع محتوای خاصی را وارد کنید که تمایل ندارید از بارگذاری تنبل استفاده کنند. شاید این سوال برای شما نیز پیش آمده باشد که Lazy loading چیست؟ ما می توانیم در پاسخ به این سوال بگوییم که Lazy loading به معنی عمل تعویق در زمان بارگذاری است. استفاده از قابلیت Lazy loading یکی از تکنیک های سئو است که با استفاده از آن می توانید حجم مصرفی اشتراکی را کاهش داده و سرعت سایت خودتان را افزایش دهید. اگر می خواهید نحوه استفاده از Lazy loading را یاد بگیرید، پیشنهاد می کنیم تا در دوره آموزش سئو فنی شرکت کنید. ما حجم زیادی از این اطلاعات را در اختیار داریم و بر اساس آن تصمیم میگیریم که کدام فایلهای جاوا اسکریپت یا اطلاعات دیگر را در چه زمانی بررسی و ایندکس کنیم. ممکن است چندین لینک را در یک محتوای متنی ببینیم و بهطور همزمان همه آنها را بررسی کنیم.
هدف از این کار این می باشد تا موتورهای جستجو صفحات سایت را راحتی پیدا و ایندکس کنند. Visual Site Mapper یکی از بهترین ابزارهای رایگان سئو است که برای بهینه سازی ساختار سایت می توان از آن استفاده کرد. پس بسیار واضح است که سئو تکنیکال تنها شامل بهینه سازی کرال کردن و ایندکس شدن (Crawling and Indexing) نمی شود. برای این کار میتونی از ابزار "بررسی URL" در گوگل سرچ کنسول استفاده کنی. با وارد کردن URL صفحت، میتونی ببینی گوگل چطور صفحت رو خزش و رندر میکنه و آیا همه عناصر درست نمایش داده میشن یا نه.
این میتونه طوری روی عملکرد گوگلبات تأثیر بذاره که لینکها و اعتبار صفحات رو بهدرستی منتقل نکنه. HTML مخفف "Hypertext Markup Language" هست و به نوعی ستون فقرات هر وبسایتیه. این زبان، عناصری مثل عنوانها، پاراگرافها، لیستها و محتوای اصلی رو مشخص میکنه. یه مثال ساده اینه که فرض کن با دوستات رفتی بیرون غذا بخوری و هر بار که یکی از شما میره سفارش بده، همه مکالمه رو متوقف کنید و فقط وقتی اون شخص برگشت، دوباره ادامه بدین. Async اینجوری عمل میکنه که مکالمهتون ادامه داره حتی وقتی یکی داره سفارش میده!
به جرات می توانیم بگوییم که lazy loading یکی از فاکتورهای موثر در سرعت سایت و بهبود سئو سایت است. تگ کنونیکال به موتورهای جستجو میگه که نسخه اصلی یه محتوا کجاست و نباید نسخههای تکراری رو ایندکس کنه. این کار از ایجاد محتوای تکراری جلوگیری میکنه و کمک میکنه که فقط یه نسخه از صفحه توی نتایج جستجو نمایش داده بشه. بله، هر سایتی که میخواد در گوگل و دیگر موتورهای جستجو رتبه خوبی بگیره، نیاز به سئو تکنیکال داره. این بخش به گوگل کمک میکنه سایت رو بهخوبی خزش (Crawl) و ایندکس کنه و همچنین تجربه کاربری بهتری به بازدیدکنندهها ارائه بده. این امر موجب کاهش نرخ پرش کاربر (Bounce Rate) میشود و مدت زمان بازدید از وب سایت را نیز افزایش میدهد.
پهنای باند سایت به میزان ترافیک ماهانه سایت اشاره دارد که برای نمایش و بارگذاری اطلاعات و محتواهای موجود بر روی وب سایت باید به صورت ماهانه و با پرداخت هزینه شارژ شود. زمانی که لیزی لودینگ را در سایت خود فعال کنید از بارگذاری بیهوده مطالب و محتواهای سایت جلوگیری کرده و بدین ترتیب میتوانید در مصرف پهنای باند صفحه خود صرفه جویی نمایید. ما در SEO Solution متخصص در ارائه راهکارهای جامع بهینهسازی موتورهای جستجو (SEO) هستیم. با سالها تجربه و تیمی از کارشناسان حرفهای، هدف ما افزایش رتبه وبسایت شما در نتایج جستجو و بهبود ترافیک طبیعی آن است. بارگذاری تنبل یک تکنیک بهینهسازی است که در آن تصاویر و سایر منابع سنگین وبسایت تنها زمانی بارگذاری میشوند که کاربر به آنها نیاز دارد، به جای اینکه همه محتوا بلافاصله بارگذاری شود.
اما هرچقدر شما دسترسی به محتوایتان را برای گوگل آسان تر کنید، شانس بیشتری برای کسب رتبه های بهتر دارید. ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم. اینها راه هایی برای “کوتاه کردن طول مسیر رندر بحرانی” و دستیابی به هدف بارگذاری تنبل هستند. مبین هاست (Mobinhost) ارائهدهنده خدمات هاستینگ، دیتاسنتر، سرور مجازی، سرور اختصاصی، هاست و دامنه، گواهینامههای امنیتی SSL و سایر خدمات تحت وب است. منوی تنظیمات بلوک را باز کنید و به تب Advanced بروید تا فیلد کلاسهای اضافی CSS را پیدا کنید. برای اضافه کردن کلاس حذف قابلیت Lazy Loading که هنگام پیکربندی افزونه تنظیم کردهاید، میتوانید از این فیلد استفاده کنید.
در این مقاله، به راهنمای استفاده از تکنیکهای lazy loading برای بهبود سرعت لود وبسایت پرداختهایم. سئو تکنیکال یکی از بخشهای کلیدی و ضروری در بهینهسازی سایت برای موتورهای جستجوست. بدون رعایت اصول فنی درست، حتی بهترین محتواها هم ممکنه توسط گوگل دیده نشن و کاربران هم تجربه خوبی از سایتت نداشته باشن. از افزایش سرعت سایت و استفاده از HTTPS گرفته تا حل مشکلات محتوای تکراری و بهینهسازی تصاویر، همه اینها به بهبود رتبه سایتت کمک میکنن. کاربران انتظار دارند که وبسایتها و برنامهها به سرعت بارگذاری شوند و محتوای مورد نظر خود را به سرعت پیدا کنند. بارگذاری تنبل (Lazy Loading) یک تکنیک بهینهسازی وب است که میتواند به شما کمک کند تا به این هدف برسید.
تصاویر «below the fold» به محض ورود کاربر به صفحه باید بارگذاری شوند، در غیر این صورت، بر تجربه کاربری تأثیر منفی خواهد گذاشت. با این حال، کاربر تصاویر «below the fold» را تا زمانی که اسکرول نکند، مشاهده نمیکند. بنابراین، تصاویر «below the fold» گزینه مناسبی برای استفاده از بارگذاری تنبل هستند. یکی از موضوعاتی که در دوره آموزش سئو تکنیکال مطرح میشود، همین تکنیک Lazy Loading و تاثیر آن در بهبود تجربه کاربری و سئو سایت است. بعد از پایان مقدمه مصاحبه، جیمی آلبریکو در مورد تجربیات خود در زمینه سئو تکنیکال گفت. او اینطور ادامه داد که برای استفاده بهینه از جاوا اسکریپت با همکاران برنامه نویس خود صحبتهای فراوانی داشته است.
Smush Image Optimization بهترین افزونه جهت کاهش حجم صفحات سایت، فشرد سازی و لود تنبل تصاویر است که اغلب سایتهای وردپرسی از آن استفاده میکنند. برای فعال سازی لیزی لودینگ در این افزونه تنها کافی است به بخش lazy loading مراجعه کنید و سپس گزینه Activate یا Enable lazy loading را انتخاب نمایید. در حالت عادی، مرورگر هنگام بارگذاری صفحه وب، تمام منابع را دانلود میک ند که ممکن است زمان بارگذاری را افزایش دهد. اما با lazy load، تنها محتوایی که در دید کاربر قرار دارد (یا نزدیک به آن است) بارگذاری می شود. این کار با استفاده از جاوا اسکریپت و ویژگی هایی مانند Intersection Observer API انجام می شود که تشخیص می دهد چه زمانی یک عنصر وارد نمای دید کاربر شده و سپس آن را بارگذاری می کند. این تکنیک باعث کاهش مصرف پهنای باند و بهبود سرعت لود اولیه صفحه می شود.
با انجام این کار، UX را بهبود می بخشد و هم کاربران و هم گوگل را راضی می کند که به نوبه خود امتیاز سئوی شما را از طریق سیگنال های تعامل بهتر افزایش می دهد . ابزارهایی مانند WP Rocket و WP Fastest Cache میتوانند به بهبود سرعت لود وبسایت شما کمک کنند. این ابزارها دارای قابلیت lazy loading هستند و میتوانند به بهبود سرعت لود صفحات وب شما کمک کنند. سئو تکنیکال به بهینهسازی زیرساختهای فنی وبسایت شما میپردازد تا موتورهای جستجو بتوانند به راحتی محتوای سایت شما را بررسی و رتبهبندی کنند. این بخش حیاتی از سئو شامل بهبود عملکرد، سرعت سایت، بهینهسازی ساختار URL، رفع مشکلات کدنویسی، و بسیاری موارد دیگر است.
https://seohacker.academy/product/seo-course-gray-hat-mastering/